Wimpers

Wimpers verven boven en onder

Als de wimpers worden geverfd, dan is dat uiteraard voor de bovenste ,maar ook voor de onderste wimpers mogelijk. Nadat de wimpers zijn gereinigd, word er een wimperblaadje onder de onderste wimpers geplakt. Zo kunnen deze mee geverfd worden en word de huid onder de ogen beschermd tegen de verf. Daarna sluit u de ogen en word de wimperverf aangebracht, zo dicht mogelijk tegen de huid. Als u lenzen draagt, zou u deze voor de behandeling uit kunnen doen, maar dit is geen vereiste. Na een aantal minuten word de wimperverf eraf gehaald en spoelen de ogen na met lauw water. Je ziet direct een mooi resultaat!

De verf op de wimpers blijft gemiddeld 5 weken mooi. Omdat de wimpers vaak zwart geverfd worden en dus de donkerste kleur, heeft u ook langer plezier van de behandeling.

Lash Volume lift

Hoe werkt de Lash Volume Lift?

Bij het liften van de wimpers word er een mooie krul in de wimpers gecreëerd . Optisch zorgt dit voor verlenging en volume. Bij deze behandeling krullen de eigen wimpers en krijg je dus een hele natuurlijke look, die minimaal vijf weken blijft zitten. Bij wimperextensions worden er haartjes vastgelijmd aan je eigen wimpers en deze moeten om de paar weken opgevuld en vervangen worden.Als u lichte wimpers heeft, of om nog weer volume en verlenging zichtbaar te maken, kunnen de wimpers ook geverfd worden tijdens deze behandeling

In tegenstelling tot Wimperpermanent is de Lash Volume Lift absoluut niet schadelijk voor uw eigen  wimpers. Bij Wimperpermanent worden de wimpers gekruld middels (verwarmde) krullen, tangen of klemmen. Deze zorgen ervoor dat de eigen wimpers broos worden en kunnen afbreken.Bij de Lash Volume Lift word bij Glam By Lecam gebruik gemaakt van de professionele producten van Perfecteyelash.