Over mij

Welkom bij Glam By Lecam!

Glam By Lecam: De salon waar Beauty en Ontspanning samen komen


Angela Alper

Ik ben Angela,eigenaresse. Ik heb ruim 22 jaar geleden mijn diploma’s gehaald als schoonheidsspecialiste. Na mijn diploma’s behaald te hebben wilde ik toch een andere weg inslaan en ben ik de administratieve kant op gegaan. Toen ik 22 jaar was kreeg ik mijn eerste kindje en ben toen een fulltime mama geworden. Uiterijk is voor mij altijd erg belangrijk gebleven en ondanks dat ik een vol huishouden had van 6 kids, wilde ik vooral ook vrouw blijven. Nu inmiddels 20 jaar later is mijn jongste van 6 kinderen al 8 jaar oud en wilde ik mijn passie weer gaan oppakken.Na hard werken en cursussen volgen heb ik mijn passie voortgezet en heb ik aan huis mijn mooie , warme en vooral met hart en ziel (zelf)gebouwde salon opgezet. GLAM BY LECAM.

Lecam is ontstaan door de eerste letters van mijn kinderen en mijzelf te combineren. ( meerdere kinderen met de letter c waardoor ik er maar 1 gebruikt heb. Lecam spreek men uit al Ledjem.

Mijn salon is gevestigd aan de Olmenlaan 14 in klein dorpje dicht bij Alkmaar. De persoonlijke aandacht en een eerlijk passend advies staan centraal bij mij in de salon. Tijdens elke behandeling wordt gekeken naar de wensen van u als mijn gast en naar de behoefte van uw wensen en huid op dat moment. Zo komen we samen tot een persoonlijk behandelplan en bijbehorend advies.

Regelmatig volg ik trainingen om mij verder te blijven ontwikkelen en mijn kennis “up to date” te houden. Dit is iets wat ik voor mijzelf belangrijk vind maar vooral ook belangrijk vind naar u toe.

Mijn salon kenmerkt zich door o.a. de sfeervolle ambiance en de rustgevende, landelijke omgeving. Ook staat Glam By Lecam voor kwaliteit en sta ik volledig achter alle producten die ik gebruik.

De producten zijn allemaal ( voor zover mogelijk zo natuurlijk mogelijk en ook voor de compleet Vegan gasten kan ik de behandeling zo aanpassen dat er echt uitsluitend alleen met Vegan producten gewerkt wordt.

De salon is bereikbaar via mijn eigen voordeur, met een grote gezellige voortuin. In de tuin kunt u uw fiets/bromfiets/scootmobiel of ander mobiel voertuig plaatsen.naast het huis is een parkeergelegenheid voor uw auto.Bij binnenkomst verwelkom ik u graag in mijn warme woning en neem u mee naar de eerste etage waar mijn salon zich bevind.

Wil u zelf ervaren wat een behandeling bij Glam By Lecam voor u kan betekenen, maak dan een afspraak via de knop hier links onder in beeld.

Misschien mag ik u binnenkort begroeten.

Stralende groet,

Angela van Glam By Lecam