Huidbehandelingen

Gezichtsbehandeling

Voor net dat kleine stukje meer ontspanning, bied Glam By Lecam ook een basis gezichtsbehandeling aan.
Voor de behandeling even een heerlijke massage, reiniging en masker aan het gezicht, met heerlijke zachte producten, en een warme aroma doek voor dat beetje extra wat u verdient.

Paraffine behandeling handen ,voeten en ellebogen.De behandeling
Een paraffine behandeling is zeer geschikt als snelle en effectieve handverzorgingsbehandeling. Paraffine is een soort was en wordt door verwarming vloeibaar. Het verwarmen van de paraffine gebeurt in een speciale paraffine verwarmer. Tijdens de behandeling worden uw handen, voeten of ellebogen gereinigd en ingemasseerd met een verzorgende herstellende crème, waarna ze onder gedompeld worden in het paraffine bad. Daarna worden ze ingepakt in plastic zakjes en speciale wanten, Zo ontstaat een warmtepakking. De paraffine moet ongeveer 10 tot 15 minuten blijven zitten. Op deze manier kan het zo goed mogelijk zijn werk doen. Hierna zullen uw handen zacht en soepel aanvoelen. De warmte zorgt voor een goede doorbloeding waardoor kloofjes en schrale plekken sneller en beter herstellen. Tevens worden de stijve spieren door de warmte versoepeld, reumatische klachten of gewrichtspijnen kunnen hierdoor afnemen.

Uw huid
Onze huid heeft voldoende voeding en vocht nodig om de beschermende functie optimaal te laten functioneren. Door de pakking van paraffine wordt uw bloedcirculatie geactiveerd en kan uw huid de voedingsstoffen optimaal opnemen. Hiermee versterkt u de natuurlijke beschermlaag en worden de eerste tekenen van het ouder worden vertraagd. De behandeling doet goed zijn werk bij bijvoorbeeld droge handen , winterhanden of bij gewrichtsklachten door reuma en jicht. De klachten verdwijnen niet geheel maar worden wel verlicht.